Vakblad Afval: “Duurzame omslag nodig in horecakeuken”

Duurzame omslag nodig in de horecakeuken, artikel voor Vakblad Afval!

Mijn artikel over afvalscheiding in de horeca, zoals verschenen in Vakblad Afval!

Voor het decembernummer van Vakblad Afval! schreef ik een artikel over het scheiden van afval in de horeca. Voor het artikel, Duurzame omslag nodig in horecakeuken, sprak ik vertegenwoordigers van ReFood en Greenpoint Solutions, die horeca-afval verwerken, en adviesbureau PuurTec, dat horecabedrijven hun afval beter te scheiden. Hun visies op horeca-afval liepen uiteen, maar over één ding waren ze het eens: er valt nog een hoop te verbeteren als het om afvalscheiding en -verwerking gaat. Vooral etensresten belanden, door verschillende factoren, nog te vaak bij het restafval. Gelukkig worden de eerste stappen daarvoor nu gezet.

Het artikel is nu voor abonnees te lezen op AfvalOnline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *